lördag 10 april 2010

Kan man sticka mössor när det är vår?

Jag har tidigare hittat ett så snyggt mössmönster på PetraOs blogg. Jag var tvungen att prova det och använde ett nystan Noro Silk Garden Sock Yarn som jag hade över sedan tidigare. Det blev fint tycker jag med dessa härliga färger tillsammans med flätmönstret. Man kan nog få användning för den en lite kyligare sommarkväll också misstänker jag... Sedan en bild på min färdiga Pomatomus strumpa. Den andra har kommit till hälen, när den fick ta en liten paus. Ibland får man ju sån lust på annat och då blir det så... Pom undrade var jag hade hittat mönstret och det finns på Ravelry om du söker där.

6 kommentarer:

Carola sa...

Tyvärr kommer det ju en vinter till och mössan blev jättesnygg.

Sunna sa...

visst måste man kunna sticka mössor, jag kan inte sluta med raggsockar

Jullan sa...

Självklart kan man sticka mössor nu!! Har letat efter mönstret, var exakt hittade du det? Den är verkligen jättesnygg. Själv är jag alldeles för snål för att köpa det garnet. Har hållt i det många gånger... Så fina dina sockor blev, har du stickat dem något längre än i mönstret? Härlig färg.

Hoppas du får en riktigt härlig söndag!
Hos oss skiner solen, det är så härligt.
Kram Juliane

Anonym sa...

Dom blev superfina både mössan och sockorna.

Kram syster

The Willow Fairy sa...

vad vacker strumpan blev - vilket år som helst ska jag sticka denna modellen.

Mia stickar sa...

Visst kan man sticka mössor och sockar året om! Om det inte kommer en vinter efter denna sommar som är på väg är det något helt galet! Jättefin mössa förresten!