söndag 8 maj 2011

En härlig helg!

Den här helgen har vi tillbringat i goda vänners lag. Ett par som vi känner genom hundkojeklubben kom i fredags och stannade tills idag. Jättetrevligt! Den manliga delen pratade väl mycket bilar och vet ni, vilken tur för mig, frun i familjen älskar också att sticka! Jag hade precis börjat sticka på en Shetland Triangle Lace Shawl i lingarnet som jag vann för ett tag sedan och K som var förberedd med en stickväska med garn och stickor, blev ju förstås också sugen! Tänk att det är så roligt att sticka ihop! Eftersom vi hade sån tur med vädret, så blev det lite sightseeing i Söderköping på lördagen. Även att jag bor här och har sett allt så många gånger, så tycker jag också att det finns så mycket fint att titta på och njuta av! Göta Kanal där det börjar komma båtar igen. Storån som flyter fram i stilla mak. Den vackra brunnskyrkan i brunnsparken med alla nyutslagna träd.

4 kommentarer:

disa sa...

Låter väldigt trevligt!! Jag älskar Söderköping!! Har inte varit på jätte många år nu, det är en så mysig stad med Göta kanal som rinner igenom och alla glass ställen och fina gamla hus. =)

Mia stickar sa...

Tänk att vi har så mycke vackert här i Sverige, vilken jättesöt kyrka!

Rosenvante sa...

Söderköping har jag nog bara åkt genom när vi åkte från Kolmården för många år sedan. Ja, det är många platser man har kvar att utforska, det är tydligt.
Du bor verkligen vackert och visst är det så att man lätt blir lite hemmablind.
Mysigt att ditt besök gillade stickning också så ni kunde sitta där o mysa tillsammans.

Manduzana stickar sa...

Va roligt att hitta en stickblogg med ankytning till Söderköping. Jag har bott där i hela mitt liv, fast nu bor jag i Uppsala sedan 2 år tillbaka.