tisdag 2 augusti 2011

JAAAAA!!! Jag tror att jag äntligen fattar det här!!!

Tack vare Carin Appelqvists väldigt pedagogiska video om tvåändsstickning, så tror jag att polletten äntligen har ramlat ner! Jag kan!!
Efter en ganska körig dag och kväll, så tänkte jag att jag skulle försöka lägga upp maskor i alla fall innan jag går och lägger mig och nu har jag till och med nästan fått ihop ett varv med räta!
Jag känner mig så GLAD!

11 kommentarer:

Cecilia sa...

Det är så skönt när det går bra, särskilt om man fått försöka ett par gånger! Blir det månne vintervantar i tvåänd nu?

Rosenvante sa...

Hurra får man väl ropa då. :)
Verkar lite knepigt det där, borde väl prova det också nån gång.
Så mycket fint du gjort medans jag varit borta. Vi var ju inte så långt borta från dig, men jag ser nu att du jobbar igen så det hade ju inte gått att träffats ändå i måndags. Men det blir väl flera gånger man kommer nära hoppas jag.

Metta sa...

Säger också hurra! Inte dåligt att ha börjat med tvåändsstickning på egen hand (visserligen med hjälp av en video). Jag har gått kurs för Kerstin Jönsson, men tycker det fortfarande är svårt, speciellt att börja.
Lycka till med fortsättningen! Kram

Mia stickar sa...

Oj vad duktig! Nån dag ska jag också lära mig!

disa sa...

Vad roligt! Det är så kul när man kämpar med något och sedan får till det. =)

disa sa...

*hojtar* Nu har jag äntligen skickat paketet till dig! Jag glömde dock fråga hur lång tid det tar......men jag gissar på 3-4 vardagar. =)

Madeleine sa...

Det är alltid jättekul att testa (och klara av) nya saker! :) Och grattis till alla bloggvinster!

kråkspark sa...

Tack för din kommentar! Halsbandet har jag köpt i Mellafjärden på den jättefina hantverksaffär som finns där för många år sedan. Har den alltid!

Sunna sa...

men så duktig du är, har tittat på att garnverket har kurser i Linköping om 2 änd stickning, är jättesugen

Lilli sa...

Först säger jag grattis! till din fina vinst som du visade i förra inlägget. Så flitig och duktig du är som lär dig nytt :) Ha en fin helg!

Maria sa...

Tack för kommentaren! Vad gullig du är! Jag hade så gärna velat lära mig tvåändsstickning! Jag letar och letar efter en kurs här i Norge men jag hittar inget.