tisdag 28 januari 2014

En Agatha i grönt!


Här kommer ännu en obloggad julklapp, en Agatha i äppelgrön Kampes.Det är min fina kompis Susanne som fick den i julklapp. Jag tycker så mycket om henne, så jag ville att hon skulle få något lite extra.
Agatha är ett jättefint mönster och jag ser den framför mig ovanpå en fin sommarklänning!Mönstret är välskrivet som bara den. Jag tror att nästan att varje varv var utskrivet, så bara åsynen av alla sidor kan nog skrämma bort den modigaste. Men det var inga problem att tyda det, bara man var noga att markera vilka varv man hade avverkat.


Mönster: Agatha
Garn: Kampes i äppelgrönt
Stickor: Rundsticka Addi 4,5 mm. Sedan använde jag en mindre storlek till resåren i ärmmuddar och halskant. Kommer inte ihåg om det möjligtvis var 3,5 mm.

Här har det snöat rejält de senaste dagarna och varit riktigt isande kalla vindar ute, så då passar det ju fint att kura ner sig i stickhörnan med en rolig stickning!
Ha det fint!


11 kommentarer:

Sunna sa...

den är helt underbar, vilken fin julklapp

Cecilia sa...

En sådan julklapp! Fantastiskt fin kofta, ett smycke! Kunde vara fin till jeans och vit topp, redan nu i vinter också. Om hon inte kan hålla sig!:-D

teresa sa...

Hej marita. Att ge bort sådana fina presenter - då är man en riktig vän!

disa sa...

Helt fantastiskt fin!! =)

Mia stickar sa...

Så fin! Hon måste vara en fantstisk vän som föräras en sådan julklapp!

Anonym sa...

Åh, vilket fint mönster! Tack för tipset. Och grön precis som den första tröjan du stickade (har läst om dej här på sidan) - fast inte illgrön.

Rosenvante sa...

Vilken underbar vän du är.
Jag skulle inte tänkt grön, det medger jag, men när jag ser den blir jag grön av avundsjuka vilket bra färgval. Jag måste lära mig se utanför mina invanda färgramar det inser jag nu.

Hedvig sa...

Superfin! :)

heidi sa...

vilken fin present! den är verkligen jättefin!

Yarn-Madness sa...

Åh, så fin, vilken julklapp! Jag har också stickat denna, i korallrosa till mig själv. Mycket trevligt mönster, och lite utmanande!

Catja sa...

Verkligen söt och fint färgval!