söndag 19 december 2010

Trevlig fjärde advent!

Idag får jag önska alla bloggvänner en skön fjärde advent! Hoppas att ni som jag törs låta bli en del måsten och även får tid med en liten stund i stickfotöljen :-) För visst är det så att inte alla måsten känns riktigt lika betydelsefulla. Att det nog räcker med att man tar de där som känns jul för en själv. Här är en liten detaljbild från en ny kofta i mitt Heavens Hand som jag köpte på mässan. Riktigt vackra variationer i det svarta och blåa! Det är även en fläta på sidan som inte riktigt vill komma till sin rätt på en sån här inomhusbild, men jag får försöka få till en bättre sedan när hela är klar.

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilken söt tomte och gris du har. Skrattade gott när jag såg tomten, just för att han var så himla söt.
Ja, det är viktigt att vi inte bränner ut oss för att försöka härma alla andra och vara såååå duktiga.
Jag som inte skulle bona golv, började lite lätt idag och när jag bytte flaska tyckte jag det var kontigt, den var ju sååå mycket tjockare. Hm, det var borttagningsmedel jag vräkte på i stället, så jag ger upp och sätter mig nu o ser på skidskytte i stället, julen kommer ju ändå om glovet är bonat eller ej.
Din stickning ser verkligen ut att vara en njutning, ska bli kul o få se det färdiga resultatet också.
Ha en skön söndag

Rosenvante sa...

Hm, slank lite på tangenterna tydligen. :)
Ska vara konstigt och golvet inget annat.

Anonym sa...

Hei.Den jakka ser virkelig kjempe fin ut.Nydelig farge og mønster.Skal bli kjekt å se ferdig.Ønsker deg og dine en riktig God Jul.Klem fra Bodil.

Sunna sa...

garnet ser underbart ut på din tröja, vet ju att det känns bra eftersom jag provklämde. Jag har gett upp julstressen idag, jag hinner inte ändå och tror det blir jul i alla fall, Må gott

Lilli sa...

Det är en jättefin färg på garnet, det blåsvarta. Stickningen ser snygg ut. Ha en bra vecka, utan stress, som sagt :)

Cecilia sa...

Det är så trist när man inte riktigt kan fånga det man ser på fotot. Men det ser jättefint ut, härlig skiftning i färgerna och vacker fläta!

Mia stickar sa...

vilken fin tomte! Färgen på koftan ser jättefin ut och fota nåt mörkt inne är ju svårt!