söndag 20 november 2011

En kalashelg!

Den här helgen har det varken blivit mycket stickat eller bloggat.
Sönerna fyller år imorgon, men vi passade på att fira dem idag eftersom det blir lite mer rejält med en hel ledig söndag.
Men inte hinner man ju göra så mycket i god tid som man hade velat.... I fredags blev det till att fara in till "stan" för att fixa presenterna. Igår fick jag vika halva dagen åt att hjälpa till att kolla upp vattenreningen tillsammans med en granne. (Ett mindre kul jobb, som inga grannar står i kö för att göra.... Det är lite som på Gustafsson 3 trappor, när de sitter i möte och det slutar med att Fredrik får ta på sig alla uppdragen själv... :) )
Sedan tog det resten av lördan att baka. Jag gjorde kardemummabullar med saffran, sockerkaka och så sonen Es favorit Chocolate Chip Cookies ur A Piece of Cake av Leila Lindholm :)
Idag efter att det viktigaste hade delats ut, Presenterna, for vi runt lite och fick undan de värsta dammråttorna. Sen har vi haft kaffegäster tills nu.
Jaa, så fort kan en helg gå....
Nu ska jag bara sitta och läsa bloggar, kanske sticka några maskor och titta på Starke Man :)

5 kommentarer:

Mia stickar sa...

Låter osm e bra helg! Är de född samma dag dina söner?

Rosenvante sa...

Så praktiskt för er att de är födda samma datum, bara ett enda kalas att hålla.
Det där med sprukna planer känner vi nog alla till. :)
Jag blir väldigt impad av din visp, min har jag haft i 35 år, fick den av min mamma när jag var 16 år och nu är det väl dags för en ny. Din ser verkligen häftig och snygg ut, är den superbra?

Hoppas du kan koppla ner nu med nån maska o kanske lite gott kaffebröd.

Sunna sa...

Brukar alltid säga att det bästa med kalas är efteråt, när alla gått hem, stormen bedarrat och man kan sätta sig i lugn och ro och äta upp alla rester, ha det gott

disa sa...

Ja, helgen går alltför fort! Men det låter som en mysig helg minus vattenreningsgrejen. =)

Annabell sa...

Det är ju alltid trevligt med lite kalas! Gratta killarna så gott! Jag kommer ihåg när Albin var nyfödd och jag hälsade på er på bb, då blev jag bebissugen...