fredag 11 maj 2012

Mera strumpor!!
Nu är jag även klar med Maj månads strumpor i Sticka Meras Sockklubb 2012.
Mönstret heter Rivercat.Jag stickade även den här gången i Fabel, färg nr. 650pl och med Knitpro strumpstickor i stål 2mm.


Ärligt talat, så tyckte jag inte mönstret var så särskilt roligt att sticka, men har man köpt garn fast man har köpförbud, ja då får man ju helt enkelt sticka klart tycker jag :)
Och oj vad man känner av second sock syndrome tycker jag. Det är verkligen inte spännande att börja på nummer två, men nu är det gjort i alla fall :)Här kommer en bild på något som prunkar i min rabatt på framsidan just nu. Det är härliga pärlhyacinter och de är så fina tycker jag. Det är något som jag kommer ihåg att min mormor alltid hade i sina rabatter på våren :)
De senaste två dagarna har vi nästan haft tropisk luft här. Varmt och fuktigt och idag kommer det regnskurar hela tiden, så jag tror att det kommer att explodera i rabatterna snart :)
Imorgon ska vi åka till Stockholm på årets första bilträff, så det ska bli väldigt kul!
Säkert får en virkning eller stickning följa med också :)
Ha en himla skön helg!!


7 kommentarer:

Madeleine sa...

Strumpor som bara den! Jättesnygga! :)

Garnhumlan sa...

Bra jobbat! Började också på de här strumporna, men ledsnade. Får se om jag kan samla mej till att få dem klara. Jag gillar hur de ser ut, men kul att sticka är de inte.

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine strømper.Nydelig mønster.Nydelig blomst nydelig blåfarge.Ja nå er våren her godt.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil Velkommen til min nye blogg Boi Huldreblom

Mia stickar sa...

Vilken fart du har på stickorna! Jättefin och strongt att göra klart fast mänstret var tråkigt!

Hoffmans Design sa...

Vad fina dom blev och vad duktig du är. Pärlhyacinter underbara blommor.
Kram Hoffmansdesign

disa sa...

Verkligen fina!! Hoppas ni hade roligt i Stockholm på bilträffen. Kramis

Lilli sa...

Jättefina sockor, både dessa och de förra. Gulliga mönster i vackert garn. Kul också att läsa lite mera om dig i alla dina svar på frågorna från Rosenvante :) Ha en skön helg!