fredag 12 juli 2013

Vilken härlig dag!

Nu äntligen är det semester!! De sista dagarna har känts tröga, men det är väl så det brukar vara när det är nära till semstern :) Frihetskänslan när man loggar ut från datorn och får gå ut i solen är enorm :)

Och vilket väder vi har! Jag och sonen stannade vid en fin insjö på vägen hem och fikade en stund med kompisen Susanne och hennes vän Eva. Hade vi inte haft ett angeläget ärende ikväll, så hade vi kunnat stanna lite längre och bada, men det får vänta till en annan dag. Vi ska nämligen få hämta hem lilla Nessie ikväll. Vi ska strax åka och det ska bli såå spännande!


Eftersom det är en stickblogg jag har, så måste jag väl visa nåt stickat också :)
Det här är ett par enkla sockor som jag stickade till min kompis i förra veckan. Polkagrisrandiga i restgarn, Veljestä Sju Bröder och de är stickade från tån och upp. Inte så märkvärdiga, men säkert sköna att trä ner fötterna i under svala sommarkvällar :)

Ha en skön helg! Jag lovar återkomma med bilder när vår nya familjemedlem har funnit sig till rätta :)

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Bra att din semester startar med kattunge och finväder!
"Inte så märkvärdiga..." Jag har inte givit bort mina stickade saker i någon större utsträckning eftersom de inte är något särskilt med dem...men jag har mer och mer börjat förstå att det är visst det! Och dina polkagrissockar är fint genomtänkta så att hälen randar sig i harmoni med övrig socka, det är ju fint hantverk, det! Gulliga, dessutom!

frisky frog sa...

Åh vad spännande med Nessie. Jag ser fram mot att få se mer av henne här.
Fin socka!

Mia sa...

Härligt att ni får hem sötnosen! ser fram emot att få höra mer om henne här. Skönt med semester, min tog slut alldeles för fort! Kram på dej <3