lördag 30 januari 2010

Färdiga sockor och badrum!

Eftersom vi har haft vårt gamla badrum "nermonterat" i några veckor och har fått åka runt till vänner och bekanta och låna duschen, så har jag inte hunnit sticka så väldigt mycket om kvällarna. Nu är i alla fall strumporna färdiga och ser ut som ovan. Inte så dumma, tror jag. Synd att jag inte har någon bild på hur det så ut innan. Ganska stor skillnad vill jag lova... Det känns hur lyxigt som helst att nu kunna hoppa in i duschen när som helst och hemma! Man lär sig att uppskatta bekvämlighet när man har fått känna på att vara utan...
Trevlig helg önskar jag alla bloggvänner!

9 kommentarer:

Jullan sa...

Så fina de blev, ser riktigt mysiga ut!

Mycket snyggt badrum! En sån lyx!!!!!
Kram Juliane

bodil sa...

Hei.Bade kjempe fint ble det.Likte veldig godt flisene dine på gulvet.Kjempe fine sokker.Ha en riktig fin Søndag du og dine.Klem fra Bodil..

Händer på Haga sa...

Jättefina strumpor. Ser varma och gosiga ut.

Susanne/Manitou sa...

Vilket fint badrum, så vackert. Vilka mysigt goa sockor du gjort.
Kram Susanne

Ps. Ang. Awarden, om du undrar, svar på utmaningen kommer. Jag har med flit dragit lite på den efter som jag nyligen svarat på sådanan frågor.

Anonym sa...

BADRUMMET BLEV JÄTTE FINT,OCH
ÄVEN STRUMPORNA.

SYSTER

Annabell sa...

Vilket snyggt badrum, vad härligt att gå in där, fräscht med nytt! Strumporna var oxå fina!

The Willow Fairy sa...

Vilken läcker duschkabin. Och jag gillar golvet. Och att allt blänker och gnistrar - så fräscht. Värt att vänta på kan jag tänka.

Sunna sa...

Åh så snyggt det ser ut, så härligt att få nytt, jättefina strumpor också

Mia stickar sa...

Vår toa var rent gräslig innan vi gjorde om den och tala om vilket lyxliv man får med allt nytt och fräscht och lyxen att få duscha hemma! Fina strumpor!