söndag 26 juni 2011

Midsommar i husvagn!

I fredags, tidigt på Midsommarafton, packade vi in det sista i vår lilla, lilla husvagn för att ta oss till Breviks camping. Det ligger mitt emellan Karlsborg och Hjo precis utmed Vättern.
Vi hade tidigare i vår bokat helgen tillsammans med vännerna K och M från Göteborg och detta blev ungefär halvvägs för oss båda.
Så här mysigt kan det se ut i ett orange och blått förtält från 60-talet... :-) !
Tak över huvudet är inte dumt när det smattrar konstant med regn.... Men vad gör väl det, när man har trevligt tillsammans ändå?
Här lyckades jag få med Sigge också! Han är K & Ms 13 år gamla Bearded Collie som brukar hänga med dem på alla träffar, fast han trivs bäst under husvagnen.
Igår var vi in till Hjo och traskade runt lite grann. En jättevacker stad med massor av gamla trähus! Så här fint intill en å låg ett glasställe, där M bjöd på glass och kaffe. Mysigt eller hur?
Det är minsann inte bara vi som är biltokiga! Det finns fler ska jag lova :-)
Det här ekipaget campade precis intill oss! Helt otroligt häftigt!!
Det är inte alla som får tillbringa midsommarafton i California State Jailhouse minsann!!
Men de här glada grabbarna såg inte ledsna ut för det :-)
Idag avlutades helgen med att på hemvägen stanna till hos Eklunds Garn, en dam som hade garnaffär i garaget. Tänk vilken tillfällighet att detta fanns bara en kilometer ifrån campingen där vi bodde!! Och visst specialöppnade hon affären när två garntokiga kom förbi så här... :-)
Det blev ju några nystan då... Jag var faktiskt ganska stillsam med inköpen ändå. Bara några nystan i bomull till kanske en disktrasa och ett par grytlappar, men K minsann, hon kom loss med en helt fullpackad påse :-)
Hoppas att ni andra också har haft en helskön helg! / Marita

9 kommentarer:

Bland nystan o papper sa...

Vilken söt liten husvagn. Ni verkar haft väldigt mysigt :)
Har funderat på att åka till Hjo i sommar och när jag ser ditt inlägg så blir det ett måste. Rart.

Rosenvante sa...

Jag satt o lekte lite bara på hemnet och hamnade just i Karlsborg och där hittade jag Änlahuset, oj dit skulle jag vilja flytta. Det var så vackert och nära till bad också, precis som vi har här. Hjo såg verkligen vackert ut, kanske nåt för semestern. Alla tips mottages ju tacksamt.
Men vilken underbar bil som fanns bredvid er och husvagnen var ju kul. Kan tänka mig att den väcker en hel del uppmärksamhet när den kommer körande.

Rät&Avig sa...

Vilkien underbar husvagn!
Precis en sån vill jag ha!
/Ann-Britt

disa sa...

Vilken underbar liten husvagn!! Låter som en trevlig midsommar med ett perfekt avslut i en garnaffär!! =)

Annabell sa...

Så mysigt det ser ut, har aldrig varit i Hjo, men har hört att det är fint. Hoppas ni hade en skön midsommar!

nattugglan sa...

en gullig husvagn..syrran min har en likadann...O va fint det va i HJO.. o garnaffär är inte helt fel.

Sanne sa...

Mysigt för hela slanten!

Sunna sa...

ser ut att ha varit en toppenhelg, hur bor man i en sån stor!!!husvagn, ingen cellskräck i alla fall kan jag tänka, den är så liten att den är söt..

Renée sa...

Vilken söt husvagn ni hade! Jag älskar de där äldre som är små, de nya är så moderna så man kan ju likaväl vara hemma...