lördag 11 juni 2011

Tänk att man kan bli så glad!

Vår gamla dammsugare har varit lite sisådär ett bra tag och nu häromdagen så gav den upp sista sucken.
Igår när jag kom hem, så hade M varit och köpt en "ny leksak till mig" som han uttryckte det...
Det var nog meningen att jag skulle protestera där....men faktum är att jag blev helt överförtjust i den! Gud vad bra det blir när man får en ny sån här apparat, jag säger bara det!
Stor skillnad :-)
Idag var vi och besökte en byggnadsvårdsdag på Thorstorps Gård utanför Söderköping. Det var hantverkare som jobbar med gamla metoder, stugor från 1700-talet som man kunde gå in i och njuta av allt gammalt vackert och några försäljare av tex hantverk och gammaldags växter.
Bland annat en dam som sålde så himla fina egenvävda trasmattor, finaste mattorna som finns enligt mig. Som vanligt så har jag ju aldrig några kontanter med mig, så det blev M igen som fick stå till tjänst med plånboken :-)
Det har väl aldrig varit så kul att dammsuga och tvätta golv som nu, när man dessutom fick lägga på den här fina mattan :-)

7 kommentarer:

Metta sa...

En så fin dammsugare du fått. Föstår mycket väl att det är en härlig känsla att få lägga på en ny fin trasmatta på ett nystädat golv.
Ha det gott! Kram

The Willow Fairy sa...

Lite tycker jag allt att du skulle ha protesterat... men visst är det bra med nya apparater och du slapp ju i alla fall att få den i julklapp eller födelsedagspresent...

Rosenvante sa...

:)
Visst är det märkligt vad man blir glad för en sån apparat.
Claudia fick en liknande av oss i studentpresent, lite märkligt kanske men hon flyttar ju till Stockholm om en månad och då kan det ju vara bra att slippa köpa en själv.
Grattis till vinsten

nattugglan sa...

va kul med en nu dammsugare,,för det vil nu inte gå att va utan heller.. o trasmattan va fin.. kikka

Mia stickar sa...

En ny dammsugare är aldrig fel!

Emmy sa...

Åh vad jag känner igen mig. Att dammsuga är ju inte så kul, men när det inte fungerar är det ju rena döden. Jag köpte en ny dammsugarslang istället för den gala trasiga häromveckan och jag blir fortfarande nästan lycklig när jag tar fram dammsugare och det bara fungerar, utan att behöva stanna och tejpa ihop slangen hela tiden.

teresa sa...

Å, handvävda trasmattor, det finaste som finns! Så vacker matta maken köpte...
Och ny dammsugare är kul! Jag sliter ut en vartannat år...