söndag 14 november 2010

En fullspäckad vecka

Veckan har bestått av massor, massor på jobbet, så jag har varit fullkomligt slut när jag har kommit hem. Har nästan varje kväll somnat med stickningen i knät, när man fått gjort det nödvändigaste av mat och hemsysslor som inte går att skjuta upp... Hur som helst, så fäste jag de sista trådarna på min Owls som ligger på blockning sedan igår kväll. Kanske blev den lite för tajt för min smak, men med vattnets och nålarnas hjälp, så hoppas jag kunna motverka det lite, så att jag ska tycka om den sen. Det återstår bara att skaffa 36 småknappar till uggleögonen och sy på också... Sedan tidigare hade jag anmält mig till en fotokurs hos Söderköpings Fotoförening och det var första gången igår. Jättekul! Det var en härlig blandning av deltagare. Den yngsta var snart 14 och jag vågar väl inte gissa på de äldsta, kanske mellan 50 och 60 någonstans och så var vi ett några stycken in between. Övervägande damer faktiskt påpekade den enda herren i gänget :-) Jag hoppas verkligen att jag ska kunna ta åt mig kunskapen från de duktiga lärarna Rob och Björn, så att inte alla knappar och inställningar på kameran ska vara ufon längre... Jag måste passa på att tipsa alla stickare om att det finns de som mat- och bakbloggar också! En av tjejerna på kursen, Karin, har en superimponerande blogg med recept och kanonfina bilder som ni måste kolla in!!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det där känner jag igen, att vara trött menar jag. :(
Den där uggletröjan har jag sneglat på förut, den är så fin. Hoppas du gillar den på också och att du hittar de där små knapparna.

Så kul att du går fotokurs, då får du tipsa lite sen så man vet hur man ska göra med alla knappar. :)

Mia stickar sa...

Har också tittat på uggletröjan, de är så fina! Önskar mig en systemkamera och en fotokurs!

Sunna sa...

Den ser helt perfekt ut, den kommer klä dig , en fotokurs låter underbart, står på min önskelista också

Lilli sa...

Det var en snygg halsringning och färg på tröjan! Vad är en uggletröja :)? Förstår att det är en tröja med ugglor på. Men är det nå´n speciell design eller märke eller så?

Anonym sa...

Hei.Nydelig rød farge og mønster.Ja det kan bli en del uker det kan bli travelt.Nå før jul er det en del ting som må gjøres.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.