lördag 12 mars 2011

Blir det vår om man bestämmer sig för det??

Blir det vår om man hänger ut tvätten, även om man måste gå på skaren dit...? Jag tror det! Blir det vår om man skottar och skottar in luft i all snö som ligger kvar på den skuggiga framsidan? Jag tror det!! Blir det vår om man inte ger sig förrän man fått fram de späda små krokusknopparna under snöberget? Jag tror det absolut!!! Och jag kan knappt vänta på att de ska slå ut sina välkomna blommor snart:) Den här bilden har jag faktiskt fotat idag på vårt fina berg på baksidan och ser ni skymten av någon snö? Visst är det väl för härligt!! Här är min ännu så länge oblockade kofta i Cascade och visst var det väl den här modellen det skulle bli? Jag tror att det här blir en riktig favorit faktiskt. Knapparna är de fina i pärlemor från Butik Bolla som jag fick av Syster Yster när hon var i Göteborg i höstas. Tycker de blev fina till! Önskar er en riktig vårhelg med mycket sol, även om luften är ganska kall ännu. Men den som väntar på något gott, eller hur?

14 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jamen då har vi ju gjort lite lika idag så. Här har vi hängt ut tvättade mattor, tittat på vårlökar som börjar komma upp trots snö. Men jag har ingen sådan vacker kofta att visa. JISSES så snygg den är. Klart det blir en favvo och vilken tur att du kände efter och fick rätt.
Ha en skön kväll och vi håller tummarna för våren.

Villa Solhill sa...

Så superfin tröjan blev och kul att knapparna passa så bra

Kram syster

Sanne sa...

Koftan är fantastiskt snygg! Och visst blir det vår nu när du ansträngt dig så för att kalla på den!

Mia stickar sa...

Jag har hängt ut tvätt men nåt annat är inte att tänka på. Det är ett par månader till krousknopparna! Koftan ser jättefin ut!

nattugglan sa...

oj så fin koftan blev!!:Jag har oxå hängt ut tvätt fast det ät kallt o har kommit snö..Men inga vårlökar ser jag...ha det bra.

Metta sa...

Idag på hundpromenaden kunde jag känna att våren är i antågande. Har ännu inte hängt någon tvätt ute. Blir nog nästa gång.
Krafsade också fram snödroppar i rabatten. Härligt!
Så fantastiskt fin din kofta är. Gillar både mönstret och färgen.
Ha en bra söndag!

Sunna sa...

ursnygg kofta, ett mästerverk och klart våren är på gång

Annabell sa...

Vad härligt det ser ut att hänga tvätt ute! men vad mycket snö ni har! Nu har jag lagt ut lite recept!

Pysselfarmor sa...

Vilken fin kofta och en underbar färg - syrenfärg som påminner om försommarens doftande syrener. Men först ska vi ha vår och det kommer nog nu när du hjälpt den på traven.

Madeleine sa...

Koftan ser fantastisk ut! :D

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Jag tycker absolut att man skall mota fram våren med alla metoder man kan komma på.
Så fin kofta du stickat!

Lilli sa...

En så söt och fin kofta i läcker färg! Riktigt snygg :) I vilken bok hittade du beskrivningen? Du skrev i ett tidigare inlägg om en bok, men såg inte vilken. Du stickar så mycket fint. Ja, visst hjälper det om man ger våren en "puff" åt rätt håll :) Ha en bra vecka!

Sunna sa...

Du är för söt Marita, du behöver inte oroa dig för mr snygg, jag är ju faktiskt gift....

Anonym sa...

Hei.Jakka ble kjempe fin.Nydelig mønster og farge.Vår på Frei i dag.Gleder meg til snøen har dratt.Skal bli godt.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.