onsdag 1 februari 2012

En mössa till!

Häromveckan fick ju min mamma en mössa som jag stickat till hennes födelsedag. Den blev tydligen lite poppis, för hennes väninna Siv ville också gärna ha en  :) Så då är det ju bara att lägga upp till en ny!

Här stickar jag flätan samtidigt som jag spelar Wordfeud med min kusin i Nyköping :)
Och till Sunna och Ann-Britt vill jag bara säga, att: Tack! Jag spelar gärna med er också och jag har lagt till er som friends, men jag måste allt träna upp mig lite först. Jag är INTE speciellt bra än....

Hur har ni det med snöoväder och snökanoner där ute?
Här jag det snöat en del i dag, men än så länge är det inte alltför mycket som kommit.
Man får inte säga det i februari för en del, men jag längtar efter våren, så jag hoppas att detta blir kortvarigt.... :)

4 kommentarer:

Metta sa...

Visst är det kul när man får beställning på något som blivit uppskattat. Har nyss stickat ett par pärlmuddar till en bekants bekant.
Undrar om vi får del av det hotande snöovädret? Hoppas inte, längtar också efter vår.
Synd att vi inte ses på Syfestivalen, men vi får se fram emot ett sammanträffande i vår i stället.
Härlig kofta du stickar!
Ha ett bra veckoslut!
Kramar Metta

disa sa...

Vad roligt med en beställning!! Fin färg du valt med. Här har vi fått kanske två decimeter sedan igår ser det ut som. Och det bara fortsätter att snöa. Graderna är mot 14 minus och ska fortsätta sjunka. Så nu jämarns har vi en riktig vinter! =)

Mia stickar sa...

Inte konstigt att du får beställning, mössan va ju så fin! Här har vi inga snökanoner utann väder direktlevererat från Nordpolen. -25, 15 grader kallare än aceptabel temperatur! Hatar kylan och trasslet som blir med bilar och annat!

Rosenvante sa...

Det där var väl kul och ett bra betyg eller hur? Man blir så glad när man får frågan eftersom man då vet att det är uppskattat.
Spelar med Evelina och i början spöade hon mig hela tiden, men nu du, nu är det jag som spelar bra och vinner gång på gång. Man ska bara lära sig bygga mot tw & dw orden, då blir det massor av poäng. Man måste tänka framåt flera drag, men du ska se att snart har du fått in tänket och spelar som en jättefarlig och snabbtänkt kobra. :)
Här har vi sluppit snökanoner, tack för det. Men kyla, jisses vilken kyla det kom. Igår hade vi -19,6 grader och där till strömavbrott gång på gång.
Tur man har kamin.