måndag 6 februari 2012

Mina vantfavoriter!

I brist på en nytagen bild, så blir det en gammal från i somras på mina vantfavoriter!
Det är mina tvåändsstickade tumvantar i Visjögarn.
Jag vet inte om det är tvåändsstickningen eller Visjögarnet som gör det, men de är som små kaminer på händerna! Och detta fast de inte alls är tjocka, utan tunna och smidiga :)
Helt klart en kombination som rekommenderas :)
Här har vi just nu -18,8 grader.... Brrr!

4 kommentarer:

Sanne sa...

Inget slår hemstickade vantar! Och är dom så fina som dina så är det ju ännu bättre! Och man FÅR längta efter våren i februari, jag har längtat sen oktober...

Rosenvante sa...

Jag sticker också i Visjögarn nu och jag håller helt med dig, ett underbart skönt garn. Smakar bara mera faktiskt.
Vi har nu -19,2 grader.Trodde de här kalla nätterna var över, men så var det tydligen inte.
Elda lugnt nu.

disa sa...

Förstår att de är varma, och underbart fina!! Nuvarande favoriter för mig är ett par jag har nålbundit i naturgrått och ett orange som jag växtfärgat. Fast jag har lekt så mycket med gumman, att hennes tänder gjort allt glest och lite halv bedrövligt. Så nya borde göras!! =)

The Willow Fairy sa...

Vackra vantar. Kan tänka mig att de blir väldigt täta i tvåändsstickning och det kanske är därför de blir så varma. Jag hade ett par vantar som var fina med något stora och blåste rakt igenom så jag slängde dem i maskinen och vips så var de på gränsen till för små, men otroligt täta och nu väldigt varma och uppskattade..

Kylan kunde gott ge med sig lite, men snö kan jag nog klara av att få lite till av... I alla fall ett par veckor till. I mars kan våren komma med stormsteg...