lördag 28 juli 2012

Ett restgarnsprojekt!


Det är ingen ordning på mitt stickande nu under semestern. Jag tillåter mig att göra precis det som faller mig in bara :) 
Nu sista dagarna har jag använt ett av garnerna jag vann från Thomas Kvist. Det är egentligen jättefint, men lila är ingen favorit hos mig, så det har liksom blivit liggandes och aldrig riktigt passat till något.


När jag bläddrade lite bland mönstren hos Drops, så hittade jag den här ponchon. En helt enkel modell, som jag verkligen tycker att garnet kom till sin rätt i. Nästan så jag tycker om färgen också nu... :)
Kantat har jag gjort med ett annat restgarn som blev över från lovikkavantarna med lurvig kant.


Garn: Colina från Thomas Kvist. 70% bomull och 30 % lin.
          Puddel från Drops. 
Stickor: Rundsticka Knitpro 4,5 mm

Trevlig lördagkväll!

10 kommentarer:

Mia stickar sa...

Så jättefin din rosa tröja blev! Gillar den också! En poncho är aldrig fel, tror jag ska sticka mig en nån gång, sitter bättre än en sjal när man är frusen!

Cecilia sa...

Det där blir nog ett riktigt användbart plagg! Jättesnygg!

Christel Wijk sa...

Ponchon blev jättefin, jag tycker färgen är härlig.

Rosenvante sa...

Din är mycket snyggare än den på mönstret, färgen gör sig så fint i den modellen. Ibland är det ju så att man inte vet vad man ska göra och så helt plötsligt är det bara så självklart. När jag köper garn vet jag nästan alltid vad jag ska göra men sen när det läggs in i hyllan ramlar det bort lika fort, men garn har ju inte bäst före datum som tur är. :)
I morgon ska jag jobba igen, trist men det är ju bara en vecka det gäller. Så jag hoppas jag kan få till det lite nästa omgång med ullen.

Sunna sa...

men du den där skulle faktiskt passa på dig, ge den en chans för den är jättesnygg, du har inte funderat på risbrogäddornas stickhelg i jönköping? Mia och jag ska åka, vet att din kompis metta brukar åka också

Susilull sa...

Det är det semestern är till för - att bara göra det som faller en in!

Ponchon blev fin, hoppas du förlikat dig med färgen. Din Spring leaves-tröja är också jättefin!

frisky frog sa...

Superfin! Säkert skitläcker till jeans...

Spring Leaves är inte dum den heller. =)

disa sa...

Här går det undan ser jag!! Vilken otroligt fin tröja och poncho du har stickat!! Hoppas du får en fin helg! kramis

Metta sa...

En jättehäftig poncho!
I morgon gäller det!!! Har förberett ett mail som ska skickas kl 8.00 med vår anmälan. Du får en kopia. Nu får vi hålla tummarna att vi kommer med.
Ha en bra fortsättning på helgen!
Kramar

Madeleine sa...

Men, så mycket fint! Underbar rosa tröja, härlig poncho, och fantastisk spetssjal! :D Jag har också funderat på att sticka mig en poncho, men än har det inte blivit något...