måndag 13 augusti 2012

Äntligen har jag fått kika i Tant Koftas koffert!!


Vilken tur man kan ha ibland! 
I helgen har vi varit i Borås på sommarträff med Hundkojeklubben. Det är alltid lika roligt att träffa alla gamla vänner :) och i år var vi hela 49 bilar och 16 husvagnar. Imponerande ska jag säga!

Tant Koftas blogg hade jag läst att det skulle vara en Slöjdstämma i Ramnaparken dit hon skulle komma. Det kunde man ju bara inte missa när man var på plats!
Min bästaste koja-och stickkompis Kicki och jag tog lilla kojan och for iväg och visst stod hon väl där, så färgstark och härlig, Koftan! 

Och visst måste man ju få handla lite grann, när man träffar en Kofta med garnkoffert?

Oj så svårt att välja! Vi klämde och kände, klämde igen och ojade oss över hur svårt det var, men till slut så bestämde vi oss. Jag för ett gult och ett rödaktigt sockgarn och en härva Filisilk i grönt som måhända blir en tre-aviga-och-en rät-sjal  :) Kicki gick inte lottlös därifrån heller kan ni tro :) Hon köpte också sockgarn och ett par stycken härvor Filisilk.

Det violblå till vänster hade jag redan beställt via mail i veckan så det kom med posten. Det ska bli en basker till min svärmor i julklapp.
Det var innan jag visst att jag skulle få träffa Koftan "live" så snart :)

Med andra ord, så har helgen varit ROLIG!
Hoppas att ni har haft det strålande också :)

8 kommentarer:

Madeleine sa...

Ojojoj, vilket finfint garn! Jag beställde själv hem lite orange Malabrigo Sock till en sjal, så jag har också syndat :)

Susilull sa...

Härliga garner!
Vilken tur att du kunde "pricka in" Tant Koftas koffert på er utflykt!

Var ju hos henne förra helgen, och det var jättetrevligt! Känner igen det där med klämma, känna och ohhh.. så svårt att bestämma sig ;-)

Sockan o Vanten sa...

Visst är hennes garner och färger helt ljuvliga. Har besökt hennes koffert en gång tidigare och det var som ni säger, ett evigt klämmande och ojande. Fler besök blir det. Må gott /Ulrika

disa sa...

uj uj uj, vilka underbara fynd!! Och vilken härlig helg ni verkar ha haft. Det blir spännande att se vad du gör med de fina garnerna sedan. kramisar!

Pixi sa...

Härligt!=)

Rosenvante sa...

Dubbelt mys alltså. :)

Cecilia sa...

Sånt trevligt sammanträffandet! Och fint garn!

Otaliga projekt sa...

Vilken lycka! Hon har ju så fina färger på sina garner, så jag förstår att du är nöjd.