lördag 2 oktober 2010

När drömmar går i uppfyllelse!

Igår öppnade min kompis Karin sitt efterlängtade café! Det har varit hennes dröm i många år och är det någon som passar så bra för det så är det hon! Karin är en glad och omtänksam tjej som gillar att ha kontakt med människor och att hon dessutom är en fena på att baka och laga mat gör ju inte saken sämre. Så har ni vägarna förbi Söderköping, så passa på att ta en fikapaus hos Karin. Hennes café ligger i samma byggnad som bibiloteket och turistbyrån, Stinsen, alldeles utmed E22. Så småningom tänkte vi också slå våra intressen ihop och testa ett stickcafé någon kväll. Är ni intresserade och har möjlighet att ta er hit, så hör av er, så lovar jag att skicka info när det närmar sig! I övrigt så har det mest varit jobb. Mycket jobb på jobbet... Så det har inte blivit så mycket skapat. Dragspelsbaskern är klar, men sen har det som mest blivit några varv här och där på den andra leggingen. Har nog någon förkylning på gång också som gör att huvudet känns lite tungt. Hoppas det ger med sig snart så man får lite fart på stickorna igen :)

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så härligt att få sina drömmar uppfyllda. Hoppas det går bra för henne och att ni lyckas få till stickcafé också. Om jag har vägarna förbi lovar jag att fika vid henne.
Hoppas du blir piggare igen snart för den där förkylningen tar alldeles för mycket energi.

Annabell sa...

Vad mysigt med café! Det är min dröm också! Synd att det blir för långt att åka till stick-caféet för mig!

Pixi sa...

Oh vad roligt för henne!!Ja man kan få allt bara man aldrig slutar drömma!!Kram kram =)

Sunna sa...

Underbart, då ska jag ta med min stickvän och komma

Villa Solhill sa...

Roligt att vår vän Karin entligen fått sitt CAFE.
Jag tar med stickorna och kommer(kul ide).

Lilli sa...

Det låter ju jättekul att din kompis kunnat fullfölja sin idé om ett café. Och ett stickcafé ihop är en toppenidé! Det hade varit roligt att få vara med där :) men avståndet är dessvärre för långt för det.

The Willow Fairy sa...

Bäst att bädda ner sig med en enklare stickning tills förkylningen gett med sig...

Medea sa...

Ååh vad härligt! Drömmar är till för att uppfyllas.
När stickcaféet drar igång kan ni ju skriva en liten blänkare om det på Stickdejten så att alla i närheten kan hitta dit.