lördag 30 oktober 2010

Det blev visst lite mer garn...

Jaa, jag vet ju vad jag hade föresatt mig. Att inte handla garn innan jag har varit på mässan, men jag lyckades inte riktigt... Jag är så himla sugen på att sticka en Owls och jag tror att det kanske ska funka i Alaska, trots att jag stickar lite mer åt det fasta hållet. Får väl i så fall prova med större stickor. Annars har jag en nödlösning. Det finns en hängselklänning som ska vara i Alaska som också står på min att-göra-lista, så den kan det ju annars få bli av garnet. Köpte även lite Muskat i julrött och vitt. Kan nog få bli något virkat till jul av det. Här har vi två badpojkar, Murre och Melker, våra marsvin. Yngsta sonen hade veckans uppgift, att skura buren och byta pellets i botten och då kan det ju kännas skönt att bli fin i pälsen också. Jag har lite städnoja just nu. Egentligen bottnar det nog i att den gamla tvättmaskinen gick sönder förra veckan och jag "fick" den nya på fredagen. Direkt blir det ju jättekul att tvätta och köpa nytt sköljmedel! Gick till och med igång på fönstren förra helgen, något som annars inte händer så ofta som det borde i vårt hem... Men det är bara att passa på när lusten infinner sig, för lika ofta kan det ju kännas som att man nog aldrig kommer att få lust att städa igen och att det nog inte går att göra nåt åt det... Trevlig helg på er!

7 kommentarer:

Maria sa...

Så fint garn du har inhandlat! Hoppas att det funkar med dina stickplaner.
Söta små husdjur! Bra gjort av sonen att ta hand om burarna. Vi hade två kaniner för ett par år sedan och man fick verkligen tjata på dottern om att städa burarna!
Trevlig helg!
Maria

Rosenvante sa...

Ha, ha ja du det är lätt att sätta gränser.
Lycka till med projekten, det går säkert bra.
Men de var väl för små o gosiga, nybadade o fina. Länge sedan jag var i närheten av ett marsvin. Min kompis när jag var barn, hade flera stycken och jag var så avis på henne. Fick ju aldrig nått eget men en gång fick jag en vit mus och min kompis hade en vid mig också. Efter ett tag visade det sig att det var en av varje kön och det blev 13 ungar. Min mamma var vansinnig över mössen som sprang runt överallt i lägenheten. Så där slöt min mushistoria ganska snabbt vill jag lova, ut åkte dem med buller o bång. Men jag kommer ännu ihåg dem med sådan kärlek och det är viktigt att barn får lära sig ta ansvar med djuren och vara ödmjuk med dem.
Ha en skön kväll.
Just det ingen grodunge ännu.

Sunna sa...

Alaska står på min önskelista också, ska se om jag inte kan hitta en nejlika till lördag, men jag lovar du kommer se mig, jag både syns och hörs för det mesta

The Willow Fairy sa...

Städlust? Lägg dig ner genast - du är allvarligt sjuk!

Härligt med rött garn nu i höstrusket.

Mia stickar sa...

Uggletröjorna är ju jättefina, hoppas garnet stämmer! Marsvin är ett djur jag aldrig haft kontakt med men söta är dom!

Anonym sa...

Hei.Så mye fint garn.Nydelige farger.Skal bli kjekt å se hva som kommer ut av det.Nydelige Masvin.Kjempe søte.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Helena sa...

Så mycket härligt garn, blir säkert något fint av det. För några år sen hade vi 3 marsvin, som älskade gräs. Men bada tyckte dom inte om. Vad gosiga era ser ut, är dom ute om sommaren? Trevlig onsdag, stora och små.