torsdag 14 oktober 2010

...och nu går det bakåt...

Jaha, vad ska man säga om detta..? Kanske att jag kände det på mig, att min Acorns blir för liten... Ändå har jag hela tiden kollat masktätheten, men går kväll när jag kommit så långt att det börjar bli möjligt att prova, så märker jag ju att den blir alldeles för tajt. Även om man skulle kunna blocka ut den lite, så tror jag ändå inte att det skulle bli bra. Det är ingen idé att göra klart för att den sen ska ligga som hyllvärmare i garderoben, så det får bli små garnnystan av det här igen. Nu får garnet istället gå till en February Lady Sweater och så hoppas jag på att den ska funka bättre... Ni kan ju få hålla tummarna...:-)

11 kommentarer:

Villa Solhill sa...

Stackars dig!!!
Du som har kämpat så med denna tröja och med det kompliserade mönstret.

Stor kram syster

Cecilia sa...

Du har ju så rätt, ingen idé att avvsluta när man vet att det inte blir bra. Tufft ändå!
Men, förstås har du ju lärt dig det där med förkortningarna och vissa stunder har du ju haft trevligt med själva stickningen! "Det är vägen som gör resan värd!"

Kristina sa...

Åhhh nej!!Vad synd...

Maria sa...

Så tråkigt att den blev för liten! Det är ju aldrig roligt att behöva riva upp när man har lagt ner både tid och energi på ett arbete. Men jag hoppas att ditt nya projekt ska funka bättre.
Kram, Maria

Lilli sa...

Nämen så synd!! Det var tråkigt för dig. Man tycker att man lagt ner mycket tid i onödan. Håller också med Cecilia ovan. Bättre att använda garnet till något annat. Du får ta nya tag. Det går säkert bättre med nästa projekt :)

Stickenickan sa...

Åh, sådant är tråkigt, allra mest när man har gissat att plagget inte skulle passa men fortsatt att sticka lite till...har precis börjat om på min sjal - som blev för vid...

Anonym sa...

Hei.Ikke noe kjekt å rekke opp.Håper det blir bedre neste gang.Lykke til.Ser veldig fin ut.Skal bli kjekt å se ferdig.Nydelig blåfarge.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Rosenvante sa...

Nä, så tråkigt. Allt jobb och det jättefina mönstret till ingen nytta. Men du gör väl om den sen kanske.
Kram

teresa sa...

Synd på så vackert mönster att det blev fel, men halva glädjen med att sticka är ju själv arbetet, så du kanske hade kul trots allt medan du lärde dig att sticka ekollon?
(Å tack för dina rara kommentarer. Det är så sorgligt att vi är så många som hamnar i kläm, inte riktigt klokt faktiskt. Fast skönt att inte vara ensam!! Sköt om er o ha det så gott det går. Kram.)

Rosenvante sa...

Hej
Du använder den med html-java skrift. Läser du i koderna så förstår du också hur du kan ändra antal visade flaggor.
Lycka till

Mia stickar sa...

Så synd, vilket arbete du lagt ner!