måndag 3 januari 2011

Tid för en liten stund i fotöljen...

Konstigt...jag som vanligtvis sover så gott om nätterna, vaknade flera gånger natten till idag... Efter en intensiv dag på jobbet, så for jag och sönerna iväg till Norrköping för att hämta upp en nätkompis till min äldsta son. Han hade tagit bussen från Jönköping och kommer nu att stanna hos oss några dagar. Jättekul att allt inte är farligt på nätet, utan att man faktiskt kan träffa fina kompisar där. (Det vet ju inte minst vi stick och virkbloggare:-)) Nu efter att maten är intagen ska jag sjunka ner i fotöljen och taga mig en kopp kaffe och njuta av Designer Knitting, som kom med posten idag! Nytt år måste ju innehålla nya projekt. Ett av dem är en kanonfin tröja som jag hittat mönstret till på Patternfish. Jag ska visa det sen när jag har kommit en bit på den i det här fin-fina Cascade 220 Heathers som jag beställt från Garnkorgen. Igår var jag med syrran till Bauhaus för att hjälpa henne att välja badrumsinredning. Det blev även en snabbsväng på Rusta och vad hittar man väl där... Garn! Jag såg genast en uppifrån och nerkofta i ränder framför mig :-) Jag har aldrig testat det här garnet förut, 7 Veljestä Bröder från Novita, så det var extrakul att jag precis nyss läste att det var Sunnas favoritgarn! Det lovar ju gott!

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jag har också flera nystan av det garnet liggande. Har haft mina till vantar.
Mysigt med tidning och fint garn, njut nu riktigt ordentligt.
Just det, jag sov också jättedåligt i natt,nästan ingenting faktiskt, konstigt.

Anonym sa...

Hei.Så mye fint garn.Nydelig.Vil ønske deg et riktig Godt Nytt år.Klem fra Bodil.

Halina sa...

Hi:-)
I realise-You have real plans for knitting to go into the new year,so I hope to see many interesting works of Yours,as f.egz.mentioned by You pattern,called'Fish'.
As concerning the net: in net,like in life-variety of charakters,but I can say,that some kind of 'Artistic Souls' always find the commonground and even frienship,wherever it goes.It is possible to find lots of really good people,with whom the contacts sometimes can step into the private sphere,not only on 'blogger's ground'and this is the best point in 'blogger community'.
The garn-'Novita* I remember from Poland,where I was born and lived before.Probably was imported there.I haven't made anything from it,but heard the superlatives about it.
-Best Regards-
-Halina-

Helena sa...

Du startar året med mycket fint garn i fina färger. Uppifrån och ner kofta låter spännande, har inte tålamod till stora saker.

Maria sa...

Visst är det roligt med nya projekt! Och dina nya garner ser härliga ut. Lycka till!

Sunna sa...

Har du hunnit testa garnet? Blir det någon mässa för er i februari? Ha det riktigt gott i fåtöljen

Mia stickar sa...

Har heller aldrig testat Sju bröder, måste nog gå in på Rusta!

tilda sa...

Sju bröder är troligtvis det mest använda garnet i Finland. Går att använda till vad som helst. Och det kommer hela tiden ut nya härliga färger.Nu skall jag se mig omkring lite i din fina blogg:)