onsdag 16 februari 2011

Dagsläget på min senaste Kofta!

Så här långt är nu min senaste February Lady Sweater kommen. En jätterolig stickning och till skillnad från strumporna, så är det en mer avkopplande stickning. Skönt! En sak som jag har "gått igång på" lite är idén om att använda det garn jag redan har och sticka upp av det och försöka att inte "behöva" köpa så mycket nytt... Självklart finns det något projekt i idébanken som jag nog ändå måste investera i, men i det stora hela att försöka ta av lagret i möjligaste mån. Visst kan det vara kul?

6 kommentarer:

Maria sa...

Så fin den blir, jättesnyggt mönster! Bra idé att användar det garn man har, det borde jag ta efter....Fast det mesta jag stickar är ju till butiken, så jag kanske är ursäktad. Lycka till med fortsättningen!

Madeleine sa...

Ser spännande ut! Jag älskar att sticka koftor uppifrån och ner - det känns som att det händer mer medan man arbetar. :)

Anonym sa...

oj så fin!! Var finns mönster til den på svenska...? skulle ju gärna sticka den...kikka i Finland

Rosenvante sa...

Jättefint mönster. Skönt med en avkopplande stickning eller hur?
Jag försöker göra av med mina garner jag köpt, men så köper jag in flera hg av nått annat. Det är farligt att sitta hemma och ha tid över tydligen. Men nån gång går det väl åt antar jag.

Anonym sa...

Hei.Så nydelig.Nydelig farge og mønster.Skal bli kjekt å se ferdig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Metta sa...

Din February Lady Sweater blir jättefin! Tyckte också mycket om att sticka den, när jag gjorde det för några år sedan.
Försöker också hitta projekt som ska passa till garn i mitt förråd. Ska bli intressant att se vad som eventuellt får följa med hem från syfestivalen. Har inte direkt "köpförbud", men ska försöka vara litet återhållsam.
Ha en bra helg!