söndag 27 februari 2011

Nu blev jag fantastiskt trött...

...på det här mönstret!! Eller var det kanske ett annat förstärkningsord än fantastiskt jag tänkte...? Vad TRÅKIGT rent ut sagt det är när det är fel i mönstret! Jag hittade ett jättefint vantmönster till alla hjärtans dag på ett par mönsterstickade vantar med hjärtan på, Heart Mittens. Ett par vantar kan man väl få klämma in tänkte jag när jag jättesugen på dem, lade upp maskor och satte igång. Men, när jag hade fått ihop en hjärtrad, så tyckte jag att hjärtana så lite konstiga ut och när jag då tittade på den färdiga bilden på dem, så såg jag ju på en gång att det är fel i diagrammet... I det här läget är det ju väldigt lätt att bara repa upp sk-ten och strunta i det! Får väl se hur jag gör. .. Det kan ju bli så att jag fortsätter på framstyckena på nya koftan istället! Så här fina flätor är det på den. Flätor som jag älskar att sticka!

13 kommentarer:

Cecilia sa...

Klart att du blir besviken när det inte blir som det är tänkt...men vanten ser faktiskt väldigt fin ut! Du kanske ska fullfölja i alla fall?

Flätorna är så fina att jag måste le, den koftan blir en fullträff!

Madeleine sa...

Vad trist med mönster som inte fungerar! Koftan ser fantastiskt fin ut - håller själv på med en med flätor. Flätor är skoj!

Rosenvante sa...

Vet du, tre av de vantar jag gjort ur Vantboken har haft fel i diagrammet. Man blir lite besviken eftersom boken faktiskt var dyr och att det är så många fel redan. Nu har jag upptäckt dem ganska tidigt så det har ordnat sig, men ändå man bli besviken.
Du fixar nog den biten ganska snabbt ska du se.
Håller med dig, underbart vackra flätor. Den stora har en ny variant som jag aldrig sett förr.

Anonym sa...

JA INTE BLIR MAN GLAD ÅT ATT STICKA NÅTT SOM ÄR FEL ..mEN FLÄTORNA ÄR JU DESTO FINARE,, FAST VANTEN SKULLE OXÅ HA BLIT FIN, GÅR DET INTE ATT RITA AV MÖNSTERT O DU KORIGERAR DET SJÄLV..HA EN BRA SÖNDAG.. HÄR I FINLAND HAR VI 0 GRADIGT NU... /KIKKA

Anelias hantverk sa...

Så tråkigt när det blir fel i mönstret! Underbar flätstickning du har på den sköna koftan!
Ha en bra dag!

mary-ann sa...

tråkigt när det är fel...och din flätstickning är ljuvlig :)

Sanne sa...

Usch för fel i mönster, man tappar ju sugen direkt! Men flätorna på din kofta ser fantastiskt snygga ut.

disa sa...

Hjärtevarmt tack!

Dina stickningar ser underbart fina ut, synd på det felande mönstret bara.....jag hoppas att du inte repar upp det, utan får till det. För jag vill så gärna se vantarna färdigställda. *ler*

Sunna sa...

nu får jag nog skämmas för det felet upptäckte inte jag, däremot tyckte jag att de blev för långa i mudden så jag gav upp dem därför, får nog kolla in diagrammet om jag hittar vad du menar

Anonym sa...

Hei.Synes det var kjempe fint jeg.Trist at du ikke er fornøyd.Nydelig mønster og farger.Ønsker deg en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil.

skapa och inreda sa...

Inte roligt när det är fel i diagrammet :(

teresa sa...

Vackra flätor o visst är de kul att sticka. Och vacker färg också, kommer blir urfint.

Metta sa...

Förstår att du blir besviken när det är ett fel i diagrammet till de fina hjärtvantarna. Hoppas du har lust att sticka färdigt dem.
Så fina flätorna på din kofta blir.
Ha en bra helg!