fredag 18 februari 2011

Det var den här jag ville åka på....

Ååhh, vad jag var sugen på att ta tåget till Rättvik och gå på Dödergöks Tvåändsstickningskurs! Jag till och med kollade upp tåg och så. Men... så kände jag att vi kanske borde hitta på något kul som hela familjen har glädje av ( och jag tror tyvärr inte att man och pojkar vill hänga med och sticka med två ändar....) Men jag hittade ett alternativ! Säkerligen kan det inte ersätta tre fantastiska dagar med Dödergök och stickhysteriska damer, men jag kan förhoppningsvis lära mig tvåändssticka i allafall! Jag hittade den här DVDn hos Carin Appelqvist. Jag mailade i förrgårs kväll och fick den med posten idag! Tala om snabb service! Ikväll har jag även tränat lite mera på nålbindning. Eftersom jag har stora planer på att sy en fin klänning till Söderköpings Gästabud i höst, så tänkte jag mig en sjal till i nålbindning (om jag orkar få den klar tills dess). Måste bara få igång tekniken lite bättre, så att det inte blir så olika och ojämna stygn. Önskar er alla en jätteskön helg med mycket hantverk!!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Förstår din vånda. Man vill så mycket och så kan man ju inte alltid vara egoistisk heller.
Hoppas du får nöje av dvd och kan lära nått från den.

Randi sa...

Så flott at det finnes dvd som kan hjelpe til med læringen.

Ønsker om en fin kveld fra toppen av Norge:)

Sanne sa...

Med en DVD kan du ju titta flera ggr också om du glömmer eller så...

Mia stickar sa...

Ja visst had eman velat fara! Skulle ha varit jättekul!

Maria sa...

Inget går väl upp mot att få lära sig något "live". Men i brist på det är ju en video toppen. Snabb leverans. Lycka till med detta och med nålbindningen. Ha en fin helg!

disa sa...

Nålbindning är ju så roligt!! Håller på med ett par sockar just nu, som har gått saaaakta framåt. Har bara blivit något varv nu och då. Och av garner jag har växtfärgat. Ska försöka få klart dem fort nu, för snart stundar våren och vikingamarknaden. Då må jag ha en hel del mössor klar. (de köper mest av mina toppmössor)

Tragglande får stygnen jämna fortare än man tror!! =)

bodil sa...

Hei.Så spennendes.Nålbinding har jeg prøvd en gang får lenge siden.Men husker ikke så mye av det.Lykke til.Ønsker deg en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil.