måndag 12 juli 2010

Det blommar i min trädgård!

Ikväll visar jag er några av mina vackra rosor som jag kämpar med att hålla liv i nu, när det är så otroligt torrt. Min Austinros som var så vacker förra året, är det någon som äter upp, så den hoppar jag över... Louise Bugnet Candy Cover Honungsrosen Rosa Helenae Hybrida Honungsrosen Lykkefund Alltid lika vackra Ingrid Bergman Och min alldeles nya New Dawn Ha en skön kväll!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Rosor är så vackra. Jag väntar ännu på min rosenrabatt som jag beställede för xxx antal år sedan.
Är det nån av dem som doftar rikligt och gott, blommar länge och gärna flera gånger?

Jullan sa...

Så underbara! Min Lykkefund står just nu i en fantastisk blomning! Den är enorm!! Ska nog ta ett foto på den i morgon! Jag ÄLSKAR rosor. Din polkagris ros ser ju väldigt vacker ut! Den skulle nog trivas hos mig också!!! Hihi!

Tusen tusen tack för din inbjudan! Åh, vad glad jag blev! En träff skulle kanske inte vara helt omöjlig. Det hade verkligen varit roligt. Har faktiskt haft funderingar på en runda till Stockholm och Linköping! Inget är bestämt än, så vi får väl se... Du är givetvis också välkommen hit ifall du ska neråt landet! Karlskrona är ju en väldigt vacker stad!
Sitter faktiskt här mitt i natten och kan omöjligt sova. Värmen är just nu olidlig! Hannah, min äldsta dotter har gått och lagt sig på altanen och sover gott nu! Sticka kan jag ju inte heller, garnet bara klibbar fast i fingrarna... Hoppas du har sovit gott i natt!!

Kram Juliane

Ginas stickverkstad sa...

Du har gröna fingrar, helt fantastiska rosor.
Kram Gina

Iwona sa...

Så vackra!

Lilli sa...

Hej! Hittade hit idag och fick se de fantastiska rosorna som du har! Och en fin blogg :) Tänker fortsätta att besöka den och se vad du handarbetar med även framöver. Har sett allt det vackra som du gjort här på bloggen :) Titta gärna in hos mig, på mina sidor, om du har tid och lust! Ha det så gott!