söndag 25 juli 2010

Mina vantar får vara klara så här....

Här är mina Fiddlehead Mittens klara. Utan foder... Tyvärr så tror jag som sagt inte att storleken på mina vantar funkar med foder i, så det får bli så här. Eftersom jag inte gjorde fodret, så var jag tvungen att göra en annan kant upptill för att det inte skulle rulla ihop sig. Först tänkte jag en vanlig resårkant, men medan jag plockade upp maskorna så tänkte jag om och lånade lite idé av Dödergök med uddkanten istället. Jag är egentligen inte förtjust i att sticka med flera färger eftersom jag tycker det är så svårt att få det snyggt mellan färgbytena och jag är så kräsen... Men det är väl som allt annat en fråga om övning... Jag har köpt mer garn i mönsterfärgen och håller på med en Swallowtail Lace som jag ska matcha med.

8 kommentarer:

Dödergök sa...

Snyggt! Jättefina blev de, mysigt med lite härig alpacka.

Fiff sa...

Så fina de är! Både färgerna och mönstret.

Jullan sa...

Vad snabb du är!
De blev verkligen jättefina! Alpackagarnet är ju aldrig fel, det är ju så underbart mjukt! Mönstret är kanonfint! Vad ska du göra härnäst? Själv är jag snart klar med min sjal!
Hoppas du får en riktigt skön söndag!
Kram Juliane

Maria sa...

Jättefina vantar!Hoppas dock att det dröjer innan man behöver ha sådana på sig - lite mer sommar ska vi väl få?
Maria

Mia stickar sa...

Dom blev jättefina! Håller också på med ett par mönsterstickade vantar och min vana med flera färger är inte stor så dom blir inte riktigt jämna!

Anonym sa...

Hei.Så fin dem ble.Virkelig kjempe fine.Nydelig mønster og farger.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

Sju sorters garn sa...

Jag tycker att du har lyckats bra med flerfärgsstickningen, ser finfint ut.

Emma sa...

Vilken jättefin blogg :) Jag gillar din Swallowtail. Nu har jag dessutom räknat dina två lotter i utlottningen håll tummarna!