torsdag 22 juli 2010

Vantstickning

Här är en bild från igår, när jag satt och lyssnade på ljudbok, Den Orolige Mannen av Henning Mankell och stickade på ett par Fiddlehead Mittens. Ytterligare en inspiration från Dödergök. Jag stickade mina i två färger Drops Alpaca som jag hade sedan förut i garnkorgen. Jag hade sett fram emot ett par kanonvarma vantar till vintern eftersom de här har ett stickat foder, men tyvärr tror jag att mitt garn är lite för tunnt och att de blir för tajta om jag gör det. Så den ändrade planen blir att låta bli fodret och att kanske valka dem lite lätt istället. Det kan ju bli bra det också hoppas jag.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag är ingen sådan där Mankellfantast men den boken var bra! En sådan härlig stund du verkar ha haft, trevlig stickning och god bok utomhus!

bodil sa...

Hei.Koselig å høre på lydbøker.Vottene ser virkelig nydelig ut.Nydelig mønster.Skal bli kjekt å se ferdig.Håper du finner ut av det.Ha en riktig fin Sommerhelg.Klem fra Bodil.

Jullan sa...

VAd duktig du är somger dig på det mönstret! Dubbla vantar har jag aldrig provat sticka! Din lösning blir säkert också bra! Här står regnet som spö i backen! Riktigt stickväder alltså!!
Ha det så gott!!!!
Kram