onsdag 28 juli 2010

Grytlappar

Mitt ibland alla andra projekt, så kommer de här virkade grytlapparna, med mönster från Fröken Elsa. I helgen bytte jag ut min Electrolux assistent, som jag tyckte var för stor och tung mot en Kitchen Aid. Alla ni som gillar att baka vet säkert vilken det är och då fick jag lite 50-tals inspiration och gjorde de här prickiga grytlapparna i ljusblå och creme till köket. Det här är den senaste grodan i min samling. Visst är han fin! Han får sitta på den här jättefina stenen som jag har på min trappa. Och en knopp på en av min Bonica-rosor.

5 kommentarer:

Maria sa...

Så fina grytlappar!Jag gillar de milda färgerna.Lycka till med din Kitchen aid - hoppas det kommer mycket gott ur den! (Ja, du får väl hjälpa till, förstås.)
Mysig groda!
Maria

Annabell sa...

Ååå, en kitchen aid, nu blir jag riktigt avundssjuk! Vill oxå ha! Vilken färg?

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine grytekluter.Virkelig fine.Nydelig frosk.Og nydelig rose.Ha en riktig fin Sommer videre.Klem fra Bodil.

Jullan sa...

Det är ju för roligt! De där grytlapparna har jag också på min "att göra lista". Rosen har jag också! Dock ingen Kitchen aid! Hoppas du får mycket glädje av den! Du har väl bakat idag?:)
Kramar

Maritas Maskor sa...

Hej Anna!
ja, visst är de fina! Min är svart och står och blänker på bänken. Har precis gjort muffins och det gick jättebra!
Hoppas att du sålde bra på marknaden igår. Jag hade inte tillfälle att komma tyvärr. Hoppas att du visar bilder på din blogg.
Kram Marita