söndag 11 juli 2010

Rensning i garnkorgarna

I fredags fick jag ett ryck och började rensa i garnkorgarna. Jag köpte ytterligare en och tänkte återigen (det har hänt förut...) försöka få något system bland garnerna.
Tänk, jag hittade ju en massa garn som jag inte hade koll på att jag hade. Det kan till och med vara så att jag redan har en hel del garn, så att jag kanske inte behöver införskaffa några nya på ett tag... Efteråt ser det ut så här! Bomull i en, sockgarner i en och allt annat diverse i en.
Igår, lördag, var det så himla otroligt varmt här, så vi orkade i stort sett bara släpa oss runt eller alternativt att sitta och pusta i den skugga vi kunde hitta.
På förmiddagen tog vi oss trots allt i väg på Fyllingarumsdagarna. Det ligger ganska nära där vi bor.
Det är utställningar av gamla traktorer, mest Fergusson "Grållar", veteranbilar och andra gamla lantgårdssaker från förr i tiden.
Det var även försäljning och man kunde bjuda på gamla tröskor och grunkor.

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Hm, ett välkänt fenomen det där med garnerna. Jag har så mycket garn överallt så jag har ingen koll alls längre. Idag ska vi rensa gästrummet och det betyder att många lådor garn ska flyttas. Kanske jag hittar en massa godsaker jag också.

Mitt ex hade en grålle på sin barndomsgård. Den gick som tusan, en himla fart och fram överallt. Här har de också nån traktorklubb, de gör saker tillsammans och kör runt och visar upp sig, även till fastlandet tror jag.

Pust det blir en lika varm dag här idag som igår. Fast vi kan inte svalka oss genom att vara inne, vi ligger på ca 29 grader inne redan. Fast inte klaga nu bara, tänk vad vi längtade hela den kalla våren.

Cecilia sa...

Man borde städa ofta bland garnerna, de där som man glömt bort blir ju nästan (men bara nästan!) lika roliga som nyköpta. Och gratis, dessutom! :-)
Det ser ut som du fått god ordning på alltihop!
Här är präktigt varmt, svetten lackar hela tiden!

Händer på Haga sa...

Det är ändå nåt visst med att städa bland sina garner, att få ta i dom, tänka på vad det ska bli... och skönt att få lite ordning förstås.